EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


بازداشت روزنامه‌نگار بریتانیایی توسط ماموران اداره مهاجرت آمریکا
چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴

سامی حمدی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی بریتانیایی، در ۲۶ اکتبر توسط مقامات مهاجرت آمریکا در فرودگاه بین‌المللی سانفرانسیسکو بازداشت شد. فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران و اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران بریتانیا نگران سوءاستفاده احتمالی از قوانین ضدتروریسم و تضعیف آزادی بیان توسط مقامات آمریکایی هستند.

آنتونی بلانگر، دبیرکل فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران، گفت: «بازداشت سامی حمدی نقض جدی حقوق اساسی او و تهدیدی بزرگ برای آزادی بیان و اصول دموکراتیک است.»

دبیرکل فدراسیون افز.د: «ما نگران سوءاستفاده آشکار از قوانین ضدتروریسم هستیم که می‌تواند پیش‌زمینه‌ای خطرناک برای روزنامه‌نگاران و شهروندان درگیر در بحث‌های عمومی باشد.»

مقامات مهاجرت آمریکا ویزای حمدی را لغو و اعلام کردند که او را به جای تکمیل تور سخنرانی‌اش، اخراج خواهند کرد. این روزنامه‌نگار ساعت‌ها پس از شرکت در مرکز روابط آمریکایی-اسلامی در کالیفرنیا بازداشت شد. اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا تأکید کرد هیچ مدرکی دال بر ارتکاب جرم تروریستی توسط این روزنامه‌نگار وجود ندارد.






کارت

کارت