EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


آزادی روزنامه‌نگار اسپانیایی و همراهانش پس از بازداشت در لیبی
پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

آلیسیا آرمستو، روزنامه‌نگار اسپانیایی، و ۹ فعال دیگر که در جریان حرکت یک کاروان بشردوستانه به سمت غزه بازداشت شده بودند، پس از حدود ۳۰ روز آزاد شدند.

این افراد در ۲۴ مه در نزدیکی یک ایست بازرسی نظامی در منطقه سرت در شمال لیبی بازداشت شدند. آنان بخشی از کاروانی غیرنظامی بودند که به گفته برگزارکنندگان، با هدف انتقال کمک‌های بشردوستانه به سمت غزه در حرکت بود.

مقامات لیبیایی بازداشت این افراد را به نقض مقررات ورود به کشور نسبت داده بودند، در حالی که نهادهای مرتبط اعلام کرده‌اند اعضای کاروان دارای مدارک معتبر بوده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، بازداشت‌شدگان ابتدا به دادستانی در بنغازی منتقل و سپس دوره بازداشت آنان تمدید شد. فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران و اتحادیه اروپایی روزنامه‌نگاران در این مدت خواستار آزادی فوری آنان شده بودند.

در ۲۴ ژوئن ۲۰۲۶ اعلام شد آرمستو و سایر اعضای کاروان از بازداشت آزاد شده‌اند.






کارت

کارت