EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


درخواست برای آزادی دو روزنامه‌نگار بازداشت‌شده لیبیایی در غزه
شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵

دو روزنامه‌نگار آرژانتینی که در قالب یک کاروان بشردوستانه در مسیر غزه سفر می‌کردند، همچنان در لیبی در بازداشت به سر می‌برند؛ موضوعی که نگرانی‌ها درباره وضعیت سلامت و شرایط نگهداری آنها را افزایش داده است.

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران، به همراه نهادهای منطقه‌ای و صنفی همکار، بازداشت پائولا خیمنز و لوکاس آگیلرا را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها شده است.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این دو روزنامه‌نگار به همراه دیگر اعضای یک مأموریت بین‌المللی بشردوستانه در مسیر غزه در لیبی بازداشت شدند. گزارش‌ها حاکی است بازداشت‌شدگان با محدودیت ارتباط، دسترسی محدود به خدمات درمانی و شرایط دشوار نگهداری روبه‌رو هستند.

فدراسیون اعلام کرد خانواده‌ها تنها یک‌بار موفق به برقراری تماس شده‌اند و از آن زمان اطلاعات روشنی درباره وضعیت بازداشت‌شدگان منتشر نشده است.

در بیانیه فدراسیون تأکید شده است که پوشش رسانه‌ای و مشارکت در مأموریت‌های بشردوستانه نباید جرم‌انگاری شود و از دولت آرژانتین خواسته شده تمامی ظرفیت‌های دیپلماتیک خود را برای تضمین امنیت، آزادی و بازگشت امن این روزنامه‌نگاران به کار گیرد.






کارت

کارت