EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


اخراج روزنامه‌نگار نامیبیایی پس از پرسیدن سوالی درباره صنعت نفت از ساختمان دولت
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

جمی بیوکز، روزنامه‌نگار و سردبیر پلتفرم خبری «ویسل نامیبیا» و دبیرکل اتحادیه متخصصان رسانه نامیبیا، پس از پرسشی درباره مسائل مربوط به کنترل خانواده رئیس‌جمهور بر صنعت نفت، در افتتاحیه جلسه کابینه در ۲ فوریه از دولت در ویندهوک اخراج شد.

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران و اتحادیه روزنامه‌نگاران آفریقا این اقدام را «حمله جدی به آزادی رسانه‌ها و روزنامه‌نگاری مستقل» توصیف کرده و خواستار تضمین امنیت بیوکز و آزادی فعالیت‌های حرفه‌ای شده‌اند.

آنتونی بلانگر، دبیرکل فدراسیون بین المللی روزنامه‌نگاران، گفت: «روزنامه‌نگاری دولت را تهدید نمی‌کند. بلکه پایه پاسخگویی دموکراتیک است. تلاش برای ارعاب همکاران ما استانداردهای بین‌المللی آزادی را می‌کند.»

گزارش‌ها حاکی است که مسئول امنیت تلفن یکی از همکاران این خبرنگار را ضبط کرده‌اند، عکس‌ها را دستگیر کرده‌اند و به دستگیری متهم می‌کنند.

پیش از این نیز، گزارش‌های بیوکز درباره پروژه‌های حساس دولت و پاسخگویی سیاسی باعث فشار و ارعاب علیه وی شده بود.






کارت

کارت