EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


شمار خبرنگاران کشته شده در غزه به ۱۳۴ نفر رسید
یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳

دستکم ۱۳۴ خبرنگار و فعال رسانه‌ای فلسطینی در جنگ غزه کشته شده‌اند، چندین نفر دیگر نیز مجروح شده و تعدادی مفقود شده‌اند. فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (IFJ) و اتحادیه روزنامه‌نگاران فلسطین (PJS) این کشتارها و حملات مداوم علیه روزنامه‌نگاران را محکوم می‌کنند. فدراسیون همچنین خواستار تحقیقات فوری درباره مرگ این خبرنگاران شده است.
فدراسیون به خبرنگاران یادآوری کرد که «در چنین شرایط خطرناکی، احتیاط لازم را رعایت کنند، تجهیزات ایمنی حرفه‌ای بپوشند و بدون اینکه رسانه‌هایشان همه تجهیزات ایمنی حرفه‌ای لازم برای پوشش رویدادها را در اختیارشان قرار دهند، سفر نکنند. هیچ داستانی ارزش جان یک خبرنگار را ندارد.»

در ساعات اولیه ۷ اکتبر، حماس حمله‌ای بی‌سابقه به جنوب اسرائیل انجام داد. در پاسخ، اسرائیل با حملات هوایی به نوار غزه که تحت محاصره است، واکنش نشان داد و به طور رسمی جنگ علیه حماس را اعلام کرد.

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران با همکاری نزدیک با اتحادیه خبرنگاران فلسطینی در حال بررسی و تایید اطلاعات به صورت لحظه‌ای و مستندسازی همه موارد قتل خبرنگاران است. لیست خبرنگاران و کارگران رسانه‌ای که از زمان شروع جنگ در غزه کشته شده‌اند در سایت فدراسیون در دسترس است.






کارت

کارت