EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


حمله به یک خبرنگار تلویزیونی حین پوشش تجمعی در هند
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

ام رامش‌چاندرا، خبرنگار تلویزیونی، در حالی که در حال پوشش یک تجمع در منطقه ایمفال شرقی مانیپور بود، توسط یک پلیس مورد حمله قرار گرفت.

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (IFJ) همراه اتحادیه‌های وابسته خود، اتحادیه روزنامه‌نگاران هند (IJU) و اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران هند (NUJ-I)، این حمله را محکوم کردند و خواستار پاسخگویی پلیس بدلیل عدم حفاظت از روزنامه‌نگاران شدند.

رامش‌چاندرا، خبرنگار تلویزیون ایمپکت، زمانی که در یکم آگوست ۲۰۲۴ در حال ورود به یک تجمع اعتراضی در منطقه آکامپات در مانیپور بود، توسط یک افسر پلیس مورد حمله و ضرب شتم قرار گرفت.

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران در بینانیه‌ای اعلام کرد: «فدراسیون حمله یک افسر پلیس هند به رامش‌چاندرا در حین گزارش‌دهی را محکوم می‌کند و از دو دولت ایالتی و فدرال هند می‌خواهد که ایمنی و امنیت تمامی روزنامه‌نگاران را تضمین کنند. با افزایش خشونت علیه کارکنان رسانه‌ای در سراسر هند، دولت باید به تعهدات قانونی خود در مورد آزادی رسانه‌ها و دموکراسی پایبند باشد و اقدام قاطعی برای حفاظت از روزنامه‌نگاران در میدان انجام دهد.»

براساس ویدیویی که توسط تلویزیون ایمپکت منتشر شده، رامش‌چاندرا و تیم او در حالی که برای گزارش از تجمع اعتراضی آوارگان به کمپ امدادی آکامپات رفته‌اند، افسر پلیس علی‌رغم دیدن کارت خبرنگاری، به رامش چاندرا حمله می‌کند و او را ضرب و شتم می‌کند. این پلیس پیراهن او را پاره می‌کند و گوشی تلفن همراهش را می‌شکند و در نهایت او را تهدید به قتل می‌کند. خبرنگار آسیب دیده پس از حمله به بیمارستان منتقل شد.

پس از این حادثه روزنامه‌نگاران با فراخوان اتحادیه روزنامه‌نگاران مانیپور (AMWJU) و انجمن سردبیران مانیپور (EGM) تظاهرات کردند به نخست‌وزیر ۴۸ ساعت فرصت دادند که با عامل این حمله سریعا برخورد شود و تعلیق گردد.






کارت

کارت