EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


هشدار مدیران رسانه‌های خوزستان درباره خطر تعطیلی مطبوعات محلی
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

صاحبان امتیاز و مدیران ۲۰ رسانه مکتوب در استان خوزستان با انتشار بیانیه‌ای هشدار دادند که کمبود زینک و کاغذ و افزایش هزینه‌های چاپ، ادامه فعالیت نشریات محلی را با خطر جدی مواجه کرده است.

امضاکنندگان این بیانیه اعلام کردند که برخی نشریات به دلیل مشکلات تأمین ملزومات چاپ از انتشار بازمانده‌اند و شماری دیگر نیز در آستانه تعطیلی قرار دارند.

آن‌ها در بیانیه‌ای خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مقام‌های استانی، توقف انتشار مطبوعات محلی در شرایط جنگی را تهدیدی برای اطلاع‌رسانی دانسته و خواستار فراهم شدن امکان چاپ دیجیتال، تداوم آگهی‌های دولتی و افزایش یارانه‌های حمایتی شدند.

این فعالان رسانه‌ای همچنین هشدار دادند که تعطیلی نشریات محلی می‌تواند به بیکاری خبرنگاران و روزنامه‌نگاران و گسترش مراجعه شهروندان به منابع خبری غیررسمی منجر شود.






کارت

کارت