EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


مجرم شناخته شدن پایگاه خبری وانانیوز در دادگاه مطبوعات
سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵

  هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی ایران، مدیر مسوول پایگاه خبری تحلیلی «وانا نیوز» را در پرونده‌ای مرتبط با انتشار مطالب این رسانه، مجرم شناخت و او را مستحق تخفیف ندانست.

بر اساس گزارش‌ها روز دوشنبه ۳۰ شهریورماه اکبر نصراللهی، سخنگوی هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، گفت پرونده آرزو ابراهیمی جمنانی، مدیرمسئول وانا نیوز و محمد ابراهیمی جمنانی، روزنامه‌نگار، با اتهام نشر اکاذیب در ارتباط با مطلبی منتشرشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ و در پی شکایت شرکت «زرین ماندگار» در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک بررسی شد.

به گفته آقای نصراللهی، شاکی با استناد به مکالمات ضبط‌شده مدعی شده است که پیش از انتشار مطلب، فردی منتسب به این رسانه در تماس تلفنی با شرکت، در ازای منتشر نکردن مطالب درخواست‌هایی را مطرح کرده است.

اکبر نصراللهی گفت هیئت منصفه با توجه به مستندات پرونده، اقدام مدیرمسئول وانا نیوز را «مصداق باج‌گیری و سوءاستفاده از حرفه روزنامه‌نگاری» تشخیص داده و به اتفاق آرا او را مجرم و غیرمستحق تخفیف دانسته است.

رأی نهایی دادگاه درباره مدیرمسئول و روزنامه‌نگار وانا نیوز متعاقباً از سوی شعبه پنجم دادگاه کیفری یک صادر خواهد شد.






کارت

کارت