اژدر پیری سارمانلو، روزنامهنگار و سردبیر نشریه پژوهش ملل که از اردیبهشتماه سال جاری برای گذراندن دوران محکومیت دوساله خود به زندان منتقل شده بود، از زندان مرکزی کرج آزاد شد.
بر اساس این خبر که روز شنبه پنجم مهرماه خبرگزاری هرانا منتشر کرد، آقای پیری با حکم رای باز از زندان آزاد شده است.
بر اساس تعاریف قوه قضاییه ایران، رای باز امکانی قانونی برای برخی محکومان به حبس است که به آنها اجازه میدهد، دوران محکومیت خود را با فعالیت در واحدهای تولیدی و کسب درآمد از این طریق، بگذرانند.
۱۶ اردیبهشتماه سال جاری آقای پیری از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان مرکزی کرج منتقل شد.
پیش از آن در دیماه گذشته شعبه سوم دادگاه انقلاب کرج، اژدر پیری را به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال زندان و نیز ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی به مدت دوسال محکوم کرد.
همچنین مهرماه ۱۴۰۳ نیز این روزنامهنگار از سوی نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در کرج بازداشت و حدود یک ماه بعد در ۲۶ آبانماه با قرار وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی به طور موقت از زندان آزاد شده بود.