EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


دو شکایت جدید از از مدیرمسئول اسکان‌نیوز
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

رسانه‌های ایران گزارش کرده‌اند که در پی انتشار خبری در سایت شخصی یاشار سلطانی، فعال رسانه‌ای و مدیرمسئول سایت اسکان‌نیوز در رابطه با گم شدن ۶۱ تن طلای بانک مرکزی در یک سال گذشته و سرنوشت پر ابهام طلاهای وارداتی، دادسرای فرهنگ و رسانه وی را جهت ارائه مستندات احضار کرد.

سایت میزان وابسته قوه قضائیه ایران نوشته است: «پس از حضور یاشار سلطانی در دادسرای فرهنگ و رسانه، مقام قضایی ضمن اخذ توضیحات، خواستار ارائه مدارک و مستندات شد که سلطانی هیچ مدرک و سندی دال بر گم شدن ۶۱ تُن طلای بانک مرکزی ارائه نداد. بر همین اساس به دلیل ادعای کذب از سوی یاشار سلطانی علیه نامبرده اعلام جرم صورت گرفت و برای وی پرونده قضایی تشکیل شد.»

یاشار سلطانی در توضیح این دو شکایت در کانال شخصی خود نوشت: «پس از انتشار گزارش گم شدن ۶۱ تن طلا، امروز صبح از طرف معاون دادستانی تهران احضار شدم و همزمان بانک مرکزی تکذیبیه بی‌سر و ته منتشر کرد. بدون هیچ توضیح و روشنگری. بانک مرکزی فقط اشاره به سابقه محکومیت من کرد. و هیچ توضیحی در مورد طلاهای گمشده نداد. رسانه قوه قضاییه هم مدعی شد که من مستنداتی را به مراجع قضایی ارائه نکردم. در حالی که کلیه مستندات بر اساس گزارش‌های سایت بانک مرکزی، سایت گمرک ایران و سامانه مبادلات ارزی کشور را تقدیم معاون دادستان کردم.»

یاشار سلطانی فعال رسانه‌ای و مدیر مسوول پایگاه خبری اسکان‌نیوز است که به تازگی و پس از پایان دوره محکومیت خود در ۱۴ مهرماه سال جاری از زندان تهران بزرگ آزاد شد.






کارت

کارت