در ۱۵ سپتامبر، آندری میالشکا، روزنامهنگار بلاروسی، که به دلیل آزار و اذیت سیاسی از کشورش فرار کرده و سه سال گذشته را در گرجستان زندگی کرده است، از ورود به این کشور منع شد. در ۱۷ سپتامبر، آرسن خاراطیان، سردبیر پلتفرم رسانهای مستقل و دوزبانه آلیق مدیا که در تفلیس مستقر است، نیز بدون توضیح از ورود به گرجستان منع شد. فدراسیون بینالمللی و اروپایی روزنامهنگاران (IFJ-EFJ) این تصمیم را محکوم کرده و از مقامات گرجستان خواستار حفظ آزادی دسترسی برای همه روزنامهنگاران شدند.
فدراسیون بینالمللی و اروپایی روزنامهنگاران اعلام کردند: «این اولین بار نیست که روزنامهنگاران بدون توضیح از ورود به گرجستان منع میشون. در طول چهار سال گذشته حدود ده مورد مستند شده است. گرجستان باید به این روند پایان دهد که به سانسور و از امنیت روزنامهنگاران تبعیدی دامن میزند.»
آندری میالشکا در حال بازگشت از لهستان به گرجستان بود و در تاریخ ۱۵ سپتامبر به همراه دخترش در فرودگاه کوتایسی از ورود منع شد. او از زمان آزار و اذیت سیاسی در بلاروس و خروج از این کشور در گرجستان زندگی میکرد. پس از ورود به فرودگاه کوتایسی، نگهبانان مرزی گرجستان از ورود او جلوگیری کردند. دلیل رسمی این منع ورود، «موارد دیگر پیشبینی شده در قوانین گرجستان» عنوان شد. این روزنامهنگار به همراه دخترش در ۱۶ سپتامبر به ورشو بازگردانده شد، در حالی که همسر و فرزند دیگرش در گرجستان باقی ماندند.
در ۱۷ سپتامبر، آرسن خاراطیان توسط نگهبانان مرزی گرجستان به مدت ۴ ساعت متوقف شد و مجبور به بازگشت به اروپا بدون هیچگونه توضیحی شد. او حتی بلیت پروازی متصل از تفلیس به ایروان برای روز بعد، ۱۸ سپتامبر، داشت.
زویاد پوچکوا، رئیس انجمن مستقل روزنامهنگاران گرجستان (IAGJ)، اظهار داشت: «بازداشت روزنامهنگاران خارجی توسط نگهبانان مرزی گرجستان دارای انگیزه سیاسی است. هر دو روزنامهنگار مدت طولانی در گرجستان زندگی میکردند. این محدودیتها برای روزنامهنگاران در زمان کارزار انتخاباتی تأثیر منفی بر شفافیت این انتخابات دارد. ما از مقامات میخواهیم این محدودیتها را لغو کنند.»