در اعتراضات سراسری در بنگلادش، دستکم سه روزنامهنگار کشته و ۱۶۰خبرنگار مجروح شدهاند. در این اعتراضات در مجموع تاکنون بیش از دویست نفر کشته شدهاند. فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران (IFJ) همراه با انجمن روزنامهنگاران حقوق بشر بنگلادش (BMSF)، به شدت حملات وحشیانه به روزنامهنگاران در حین انجام وظایف حرفهایشان را محکوم کردند و از مقامات بنگلادش خواستند که اقدامات فوری برای تضمین امنیت تمامی روزنامهنگاران انجام دهند و عدالت را برای کشتهشدگان برقرار کنند.
آنتونی بلانگر، دبیر کل فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران در این خصوص گفت: «قتل روزنامهنگاران شکیل حسین، ابوطاهر محمد طوراب و مهدی حسن، و جراحات صدها روزنامهنگار در هنگام پوشش اعتراضات در بنگلادش، محکوم است و باید بلافاصله و به طور کامل مورد تحقیق قرار گیرد. پوشش رسانهای اعتراضات و رویدادها از اهمیت بالایی برخوردار است و مقامات باید در این دورهها ایمنی روزنامهنگاران را تضمین کنند. گزارشهای مربوط به قطع ارتباطات گسترده نیز نگرانکننده است و دولت باید با بازگرداندن کامل دسترسی به اینترنت و تلفن، آزادی اطلاعات را تضمین کند.»
در تاریخ هجدهم جولای شکیل حسین، روزنامهنگار بنگلادشی در حالی که اعتراضات در شهر گازپور را گزارش میکرد، کشته شد. در نوزدهم جولای ابوطاهر محمد طوراب، روزنامهنگار دیگری در شهر سله، کشته شد. طوراب در هنگام تیراندازی جلیقه خبرنگاری به تن داشت. پیش از این دو، مهدی حسن، روزنامهنگار هنگام پوشش اعتراضات دانشجویان در داکا کشته شده بود.
اتحادیه فدرال روزنامهنگاران بنگلادش (BFUJ) تأیید کرده است که دستکم ۱۶۰روزنامهنگار حین پوشش اعتراضات، مجروح شدهاند.
سازمانهای حقوق رسانهها و آزادی مطبوعات شامل اتحادیه فدرال روزنامهنگاران بنگلادش، اتحادیه خبرنگاران داکا (DRU)، انجمن حقوقی خبرنگاران و شورای سردبیران بنگلادش، حملات و هدفگیری عمدی روزنامهنگاران در طول اعتراضات را محکوم کرده و از همه طرفها خواستهاند تا به ایمنی روزنامهنگاران اخترام بگذارند.
به گفته رئیس اتحادیه خبرنگاران داکا، روزنامهنگاران همچنین مورد توهین لفظی، سرقت تجهیزات و تخریب وسایل نقلیه قرار گرفتهاند، به طوری که بسیاری مجبور به پنهان کردن هویت خود شدهاند.
همچنین در تاریخ هجدهم جولای دفتر پخش دولتی تلویزیون بنگلادش (BTV) در داکا توسط معترضان به آتش کشیده شد.