محمد پارسی، روزنامهنگار و سردبیر نشریه ادبی کندوکه چندی پیش به دلیل انتشار مطلبی در خصوص مرگ نیکا شاکرمی به دادسرا احضار شده بود از محکومیت خود به پرداخت جریمه نقدی خبر داد.
بر اساس گزارشها روز یکشنبه ۲۴تیرماه آقای پارسی در صفحه شخصی خود با انتشار تصویر رای دادگاه نوشت: با حکم دادگاه در پی شکایت دادستان تهران مبنی بر نشر اکاذیب بابت مطلبی که در مورد مظلومیت نیکا شاکرمی نوشته بودم مجرم شناخته شده و محکوم به پرداخت جریمه نقدی شدم.
پیش از این خبرگزاری میزان که اخبار مربوط به قوه قضاییه ایران را پوشش میدهد اعلام کرد که دادستانی تهران علیه چند روزنامهنگار و فعال رسانهای به دلیل بازنشر یا اظهار نظر گزارش مرگ نیکا شاکرمی در بیبیسی جهانی اعلام جرم کرده است.
نیکا شاکرمی نوجوان ۱۶ ساله ای بود که در جریان اعتراضات سراسری در ایران پس از مرگ مشکوک مهسا امینی در شهریورماه ۱۴۰۱ جان خود را از دست داد.
چندی پیش وبسایت بیبیسی گزارشی مستند از نحوه مرگ و آخرین لحظات زندگی این معترض منتشر کرد که با واکنشهای فراوانی همراه بود.