EnglishFrançaisEspañolعربیفارسی


شکایت شهرداری تهران از یک فعال رسانه‌ای
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳

کانال تلگرامی منتسب به یاشار سلطانی، مدیر مسوول اسکان‌نیوز که در حال حاضر در زندان به سر می‌برد از شکایت تازه‌ای علیه این فعال رسانه‌ای  از سوی علیرضا زاکانی شهردار تهران خبر داد.

بر اساس این خبر روز جمعه ۲۴ خردادماه کانال تلگرامی یاشار سلطانی با انتشار تصویر احضاریه دادگاه تایید کرد که شهرداری تهران  از یاشار سلطانی به اتهام تبلیغ علیه نظام و نشر اکاذیب شکایت کرده است.

چندی پیش یاشارسلطانی اسنادی از قرارداد شهرداری تهران برای خرید اتوبوس‌ و تاکسب برقی از چین منتشر کرد که جنجال‌برانگیز شد.

گفته می‌شود که این قرارداد پنهانی بوده و جزییات خرید این اتوبوس‌ها دراختیار اعضای شورای شهر تهران قرار نگرفته است.
شکایت از یاشار سلطانی در حالی صورت گرفته که این فعال رسانه‌ای  به اتهام «١١ فقره نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» ۲۰ خردادماه  برای اجرای حکم قطعی به زندان رفت.

به نوشته خبرگزاری میزان این فعال رسانه‌ای از سوی دادگاه بدوی به تحمل یک سال و دوماه حبس تعزیری محکوم شده بود که پس از تجدید نظرخواهی این رای عینا تایید شد.
یاشار سلطانی مدیر پایگاه خبری اسکان نیوز و وب سایت توقیف شده معماری نیوز است که در روزهای اخیر مطالب افشاگرانه ای علیه برخی مقامات در ایران زده است.

 






کارت

کارت