مرضیه محمودی، روزنامهنگار و سردبیر پایگاه خبری تجارت نیوز که چندی پیش و برای بار دوم از سوی دادگاه به جزای نقدی بدل از حبس و تبعید محکوم شده بود، در انتظار واخواهی پرونده خود است.
روز دوشنبه ۱۶ مردادماه رضا شفاخواه وکیل این روزنامهنگار ضمن اعلام این خبر در صفحه شخصی خود نوشت: « به دلیل غییت موکلم در جلسه رسیدگی به شکایت دوم آقای رسایی از ایشان، از حکم دادگاه واخواهی کردیم و منتظر برگزاری جلسه رسیدگی به تقاضای واخواهی هستیم».
به گفته آقای شفاخواه شکایت دوم حمید رسایی از موکلش کاملا بیمعنی و خالی از وجاهت قانونی است.
چندی پیش و در پی شکایت حمید رسایی روحانی اصولگرا از این روزنامهنگار، وی از سوی دادگاه به پرداخت جزای نقدی محکوم شده بود.
حمید رسایی، روحانی حامی دولت در آغاز اعتراضات سراسری در ایران پس از مرگ مشکوک مهسا امینی در فضای مجازی گفته بود که معترضان ایران میخواهند هر شب با یکی بخوابند و مثل حیوان بچرند.
مرضیه محمودی در واکنش به این مطلب در صفحه شخصی خود نوشت: «کلمه وقاحت پیش این آدم کم میاره!»
به دنبال شکایت حمید رسایی از سردبیر تجارت نیوز، دادگاه وی را در دو مرحله به پرداخت جزای نقدی و تبعید به شهرستان تربت جام محکوم کرد.